K&M Grupa Producent worków do odkurzaczy

Zamówienie:

Produkty: 0 szt.
Razem: 0,00 zł

Producent worków do odkurzaczy
Szukaj

Ochrona prywatności

Dane osobowe przekazywane przez Ciebie są przetwarzane przez P.P.H.U. WIKMAKS Anna Plaskowska, ul. Nad Koplą 9, 62-021 Paczkowo. Powierzone nam dane, w szczególności imię, nazwisko, adres zamieszkania, adres poczty elektronicznej, numer telefonu wykorzystywane będą wyłącznie w celu realizacji zamówienia oraz w celu informowania o nowych produktach i promocjach oferowanych przez sklep internetowy www.worki.pl. Dane osobowe nie są udostępniane innym podmiotom w celach marketingowych.

Prawa dostępu do danych

Każdy Klient ma prawo dostępu do swoich danych oraz ich poprawiania. Dane osobowe Klientów są przechowywane i zabezpieczone zgodnie z zasadami określonymi w obowiązujących przepisach prawa Ustawa z dnia 29.08.1997 r. o ochronie danych osobowych (tekst jednolity Dz. U. Nr 101 z 2002 r. poz. 926, z późn. zm.)

Jakie dane o Tobie zbieramy?

Podczas korzystania ze strony internetowej www.worki.pl oraz zakupów w sklepie internetowym worki.pl możesz zostać poproszony lub poproszona o podanie niektórych danych osobowych poprzez wypełnienie formularza. Dane te są niezbędne, by Twoje zamówienia zostało zapisane w systemie. Wymagamy tylko tych danych, które są niezbędne do realizacji zamówienia.

W jaki sposób kontaktujemy się z klientami?

Jeżeli dokonałeś transakcji zakupu i zostawiłeś nam swój adres mailowy, wyślemy Ci potwierdzenie zamówienia oraz mail dotyczący statusu przesyłki, po wysłaniu jej przez naszą firmę.

W jaki sposób możesz poinformować nas o zmianie danych osobowych?

Dysponujesz prawem wglądu do swoich danych, ich poprawiania, żądania zaprzestania ich przetwarzania.Przy składaniu zamówienia możesz zmienić dane, zachowując nr klienta.

W jaki sposób zabezpieczamy Twoje dane?

Twoje dane osobowe, zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29.08.1997 przechowywane są w zbiorze danych firmy P.P.H.U. WIKMAKS Anna Plaskowska, ul. Nad Koplą 9, 62-021 Paczkowo, i są zabezpieczone przed wglądem osób trzecich.

Zmiany polityki prywatności

Zastrzegamy sobie prawo zmiany powyższej polityki prywatności poprzez publikację nowej polityki prywatności na stronie.